A Scitec-es vagy a Peak-es szójaprotein a jobb?
Tehát ez: [link] vagy ez: [link]
Igen igen, tudom hogy a tejsavó fehérje jobb lenne, de laktózérzékeny vagyok úgyhogy az számomra sajnos nem alternatíva.
Hátha próbálta már valaki ezek közül valamelyiket és tud róla nyilatkozni. Elsősorban az íze érdekelne, mert azt hallottam a szójaproteinnek elég különleges íze van.. (rossz?:)
A te érvelésed merül ki annyiban hogy mert Sz.G. ezt írta meg a itt a többség is. Semmi tudományos háttér nincs az álláspontod mögött, én is szója ellenesen kezdtem, de elkezdtem egy kicsit nyitottabb álláspontra áttérni(és nem bántam meg).Leírtam hogy nálam nem okozott olyan problémákat, amire hivatkoznak az esetek nagy részében. Én belinkeltem a források egy részét. Arról hogy te fogyatékos vagy,és nem fogod ezt fel, az sajnos téged minősít és nem személyeskedés csak tény :(
Megírtam hogy engem nem érdekel te mit szedsz/iszol(meghagyod nekem, mert te sosem iszol ilyet),gondolsz(ahogy te se gondolkodsz el azon amit én írtam, csak a te kis véleményed a jó)... én arra válaszoltam hogy ti lehurrogjátok a szóját, és hogy szerintem rendben van, főleg egy tejsavóra érzékeny ember számára. Az érem másik oldalát képviseltetem. Nem ilyen Sz.G-s/ tévhitek.hu-s dolgoknak fogok hinni, a bodybuilding.com/men's fittnes (habár az előbbi egy bolt, aminek nyilván nem a szója protein hozza a nagy hasznot) sokkal megbízhatóbb forrás mint ezek a kamu oldalak. Amúgy a magyar dolgoknál is egy csomó félrefordítás van, az angoloknál erre már kisebb az esély. Nincs is vele semmi gond, se a Na-Ca Kazeináttal. Ahogy írtam régen a tejsavó is filléres árú volt a disznóknak adták(sajtgyártás by-product -ja, csak a feldolgozása kerül sokba. Ha belegondolsz a szója is olcsó, és a feldolgozása sem túl drága. Mind a kettőnek van előnye/hátránya. Lehet edzés után jobb a tejsavó, de a szója sem egy "semmire nem jó" fehérje. Ezt értsd meg. Abban meg igazam volt hogy nem vagy Elit atléta. Hiába mondasz akármit, előbb tegyél le az asztalra, ha nincs mivel legalább hogy tapasztalat nélkül nem beszélsz. Tessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!