Fegyencedzés huzodzkodas?
na szoval így kéne csinálnom : [link]
de nemtudok olyan stabil helyet találni otthon amin tudnám....
helyettesíthetem a huzodzkodast így :
kozepes magasságba lévo rúd és azon így felhuzkálom magam de nem egyenesen ahogy fegyencedzés képen hanem begorbítem a konyokomnél...
vagy ez totál másra jó? vagy csinálhatom ígyis amíg nemszerzek rudat a falra amin utána csinálhatom a kovetkezo szintet ami ígynézki : [link]
? ( tisztába vagyok vele hogy nemtudok rajzolni és nemvagyok ebbe az egészbe profi mivel kezdo vagyok , írásoomra még annyi hogy nem magyarországi vagyok
Hát, nem tudom, kihagyni nem kéne, de az amit linkeltél annak sok köze nincs a gyakorlathoz. Nem tudom mennyire vagy erős, de próbádl meg a következőt: Megfogod a rudat, magad felé néző tenyérrel.
Azután elrugaszkodsz finomat, megdöntöd a felsőtestedet hátrafelé, a lábaidat pedig a mellkasodhoz húzód, behajlított térdel. És innen próbálj meg néhány húzódzkodást csinálni, ha nagyon nem megy kérj meg velekit hogy alulról nyomja a felsőtestedet, de ne célozz meg nagy ismétlésszámot, elég lesz 2-3x10, és nem is kell addig elmenni hogy egyedül menjen, ha nagyon nem bírod. És ezután mehet az kövi gyakorlat, esetleg használhatod a Meztelen harcosban leírt technikákat arra, hogy gyorsan hozzászokjon az idegrendszered a gyakorlathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!