Lehet egyszerre fogyni és feszesíteni?
Ha lemegy a laza, alaktalan zsírból akkor eleve feszesebb formád lesz.
Közben izomtömeget növelni nem lehet. Hagyományos dogma.. mindegy: közben ha edzel, akkor az izmaid tónusosabbak lesznek. Ezt nevezik a csajok formásodásnak, igen, csináld csak, jól teszed!
Köszi! :)
Csak mert valami olyasmit hallottam, hogy akkor izomból fogynék.
A táplálkozást kellene belőni. Ha kevés fehérjét eszel (és amúgy is kevés a kalóriát viszel be), akkor bizony izomból fogsz leginkább fogyni. Egyébként is azt bontja le először a szervezet, a zsírt igyekszik tárolni.
Viszont, ahogy írták, nincs egyszerre fogyás és izmosodás. A nők által használt "feszesítés" ugye az izmok fejlesztésével valósítható meg.
Izomból az fogy aki
- koplal
- nem ed
- testépítő 100+ kilós, és a szervezete számára túlzott teher a nagy izomtömeg
Egyébként még egy nyamvadt vegán növényevő sem fogy izomból, akkor egy húst is fogyasztó ember..
Wudangban a harcművész szerzetesek heti egyszer esznek húst. Rohadt nagy fehérjebevitelük lehet zöldségeken és gyógynövényeken élve.. a legerősebb emberek, szép edzett testtel.
Próbálok sok fehérjét enni!
De akkor előbb fogyjak le és csak utána feszesítsek?
Most is kell erősítő edzéseket végezned, hogy ne izomból fogyj. Az edzésekkel tudod megelőzni az izomvesztést. Tehát kell aerob és erősítő edzés is a diéta mellé.
Harcműves, a 100+ kilós testépítők nem fogynak sokat izomból (sőt!), mivel ott már erősen megy a kox. És koxal még növekedhetsz is diéta alatt. Nem tapasztalat, csak hallottam, olvastam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!