Testépítés mellet kitartás növelés?
Arról lenne szó,hogy pár hónapja elkezdtem komolyabban foglalkozni a testépítéssel...emellett haverokkal néha összejövünk focizni,ahol azért kell futni...6 hónapja járok edzeni,azóta azt veszem észre,hogy futok 2-3 sprintet,szakad rólam a víz,meg jóhogynem sipol már a tüdőm :D...régebben megsem éreztem...egész napokat fociztam..szóval mivel tudnám a kitartásom ilyen téren növelni,mert ugye,ha eljárok futni az könnyen égeti a kalóriát és arra viszont nekem nagyon szükségem van...ígyis nehéz,mert ultra nehezen hízok és könnyen lemegy 2-3 kg,ha nem figyelek..
szóval van valami más erre a célre,ha elmegyünk2 hetente 2x3x focizni ne az legyen,hogy kiállok pihenni,vagy csak állok a pályán mint egy hadnemondjam micsoda..:D
Olyanra gondoltam,ami minnél kevesebb kalóriát fogyaszt,mégis tüdőkapacítás,vagy nemis tudom mikell,növeli...ne szakadjon a víz rólam,és bírjam a tempót...köszi!!
ha belemész ebbe a-két fűszálat sem teszek keresztbe inkább,mert ég a kalória-
a lehető legrosszabb hozzáállás ami csak létezik.
végezz állóképességi edzéseket és pótold a kalóriát ha ennyire zavar.
Én is focizok heti 2-szer 2 órát és mégis van rajtam némi izom, pedig már 42 éves vagyok.
itt vagyok: [link]
Annyi a dolog, hogy előtte és utána többet kell enni aztán jónapot. Nem kell ráparázni, hogy akkor jaj edzek és utána nem lehet mozogni. :)
Nem kell egy testépítőnek sem másnap mozdulatlanul feküdni és rettegni, hogy izmot fog veszteni, ha megmozdul.:)
Én teszek pluszban 30-40g fehérjét és 150g összetett szénhidrátot.
Ez kb 700-750 kcal ami remélem fedezi a 2 órás focimat. De biztos, mivel így tartom a súlyom. De ez egyénfüggő és idő-, intenzitásfüggő, hogy kinek mennyi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!