értágítót miért szedik és mi az amit isznak az edzés közben?
Figyelt kérdés
Üdv érdekelne,hogy a testépítők miért használnak értágítót?
És szoktam látni edzés közbe szoktak inni valami színes löttyöt nem tudom mi az általában kék vagy narancssárgás pirosos színe van
2013. máj. 24. 20:55
11/15 anonim válasza:
Minde n NO fokozó arra megy ki, hogy van benne valami szívpörgető, és értágító, a lényeg ebben a kettőben van, így a tág ereken a gyorsabban verő szív több vért pumpál az izmokba, de egyáltalán nem azért használják, hogy kilátszonak az erek. Persze van még minden extra benne, ami az izomsejten belül működik, ilyen kreatin, beta-alaninek stb. A leggyakoribb értágítók a taurin arginin, aspirin amiket használni szoktak. Ha nem volt pénzem zöldtea + taurint használtam, leggyakrabban, de igazából nem vagyok oda érte. Az ereknek fontosabb a rugalmassága, és nem a vastagsága.
12/15 anonim válasza:
Én pedig ezeket használnám: Plutonium, Nitronium, Stano Fusion, Vasolidator, Dymatize Xpand, NO-explode 2.0, 1.M.R.
13/15 anonim válasza:
az "isostar"rol mi a véleményetek ???
14/15 anonim válasza:
Az isistar más kategória. Semmit nem ad, pénzkidobás. A legolcsóbb alapanyagú cukrok vannak benne, és persze elektrolitok, amik fölöslegesek edzés közben. Azokat is a nap folyamán kell betölteni, mint ahogy a ch-t is.
15/15 anonim válasza:
Az isostar az nem NO fokozó, hanem csak egy izotóniás cucc. De annak jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!