Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy dolgozzam le a 'pocakom'? XD

Hogy dolgozzam le a 'pocakom'? XD

Figyelt kérdés

Tizenhat éves vagyok és van egy kis pocakom,nem kell óriásira gondolni,ha állok akkor nemigen lehet észrevenni.De engem zavar,képet nem akarok felrakni,mert mekkora egy p0cs lennék és ezt elkerülném.

Sportolok,kajakozgattam és most kezdek újból,mert kaptam egy hajót.Ezt azért mondom,mert jó erőlétem van,jó kis mellizmom is van :D meg stb...

Csak a hasamat szeretném ledolgozni hogy szééép kockás legyen.

Felülésezés a legjobb módszer?És az hogy hanyatfekszem és a fenekem alá rakom a kezem és emelgetem a lábam? Az is segít sokat?

Köszönöm a segítő válaszokat.

2009. okt. 3. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt próbáld meg.

[link]

2009. okt. 3. 21:20
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a linket.

Van még tipp/tanács?

2009. okt. 3. 21:39
 3/6 anonim válasza:
Hát én még annyit mondanék, hogy a kockahashoz mindennapi edzés kell, hogy tényleg látszódjon. Ám még megpróbálhatod hogy kevesebbet eszel, és több felülést csinálsz, ilyen napi 2000 db, nekem működik. (leszámítva az evést mert én azt nem áldozom fel semmi képpen.)
2009. okt. 4. 17:17
 4/6 A kérdező kommentje:

napi 2000?:D

szerintem beragadt a 0-d :D

nem kétszázra gondoltál?

2009. okt. 4. 22:17
 5/6 anonim ***** válasza:
2000 az megvan egy óra alatt
2009. okt. 5. 01:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha 2000ret megtudsz csinálni akkor nálad valami nincs rendben:) 40nél már égni kéne nagyon! amugy ha hasadon van zsir 1. módszer van csak diéta!! nincs helyi zsirégetés pl mint a has a hasazásnál:)
2009. okt. 18. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!