KI "gyúr" itt rendszeresen?
Lécci írjatok le mindent: hány évesek vagytok, mikor kezdtétek, mennyit edzetek hetente, van-e látható eredménye?
Kortársaim (fiúk) a csajoknak jobban bejöttetek egy kis izommal, mint "gyúrás" előtt?
18 vagyok, 16 évesen kezdtem el gyúrni. 3x árok edzeni suli után. Nem szedtem sose semmi szert, ám szerencsés testalkatom van, ezért normális megjelenése van a testemnek. Tehát látszik, hogy gyúrok, de nem bontóasztal a hátam, és nem éri el a csuklyám a fülcimpámat.
És igen, jobban nézek ki a lányok szerint.
Mellesleg a lányok legnagyobb részének nem a 46 centis kar, meg "sixpack" has tetszik, tehát ne ez legyen a célod a gyúrással. Csak, hogy simán férfiasabb tested legyen.
ahham, értem!
Csak azért kérdeztem, mert nekem is tervben van a gyúrás elkezdése, csak erősen gondolkozok rajta, mert egyszer már feladtam olyan 2 hónap után (egyszerűen nem volt kedvem járni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!