Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » KI "gyúr" itt rendszeresen?

KI "gyúr" itt rendszeresen?

Figyelt kérdés

Lécci írjatok le mindent: hány évesek vagytok, mikor kezdtétek, mennyit edzetek hetente, van-e látható eredménye?

Kortársaim (fiúk) a csajoknak jobban bejöttetek egy kis izommal, mint "gyúrás" előtt?

2009. okt. 3. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:

18 vagyok, 16 évesen kezdtem el gyúrni. 3x árok edzeni suli után. Nem szedtem sose semmi szert, ám szerencsés testalkatom van, ezért normális megjelenése van a testemnek. Tehát látszik, hogy gyúrok, de nem bontóasztal a hátam, és nem éri el a csuklyám a fülcimpámat.

És igen, jobban nézek ki a lányok szerint.

Mellesleg a lányok legnagyobb részének nem a 46 centis kar, meg "sixpack" has tetszik, tehát ne ez legyen a célod a gyúrással. Csak, hogy simán férfiasabb tested legyen.

2009. okt. 3. 20:09
 2/3 A kérdező kommentje:

ahham, értem!

Csak azért kérdeztem, mert nekem is tervben van a gyúrás elkezdése, csak erősen gondolkozok rajta, mert egyszer már feladtam olyan 2 hónap után (egyszerűen nem volt kedvem járni).

2009. okt. 4. 09:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 16 évesen kezdtem edzeni. Hetente 3x járok edzeni. Csajokról, annyit, hogy én nem Ő értük csinálom ezt az életformát, hanem magamért:) Komoly céljaim vannak, épp most kezdek bekészülni jövőre superbody-ra:)
2009. okt. 4. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!