Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen kúrák léteznek ami nem...

Milyen kúrák léteznek ami nem koksz és növeli az izomépítést? Van a kreatin ezt tudom

Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 22:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
A tribulusnak kb 0 értelme van, főleg fiataloknál, mikor náluk a tesztotermelés eleve maxon van, nem tud rajta növelni.
2013. máj. 23. 05:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Amikor majd fogy az életerő, és rövidebb a varázsceruza, meg lehet, hogy a tribulusznak nagyon is van értelme. Más kérdés, hogy egy károsodott bélflórából (hurrá dextróz!)mennyire szívódik fel. Ilyen esetben tényleg vajmi kevés értelme. Ami a fiatalok hormontermelését illeti, ez korántsem biztos, hogy a lehetséges élettani maximumon van, főleg mert sokat megtesznek a gyerekek a lecsökkentéséért. Cinkpótlás, tribulusz, ha mondom!
2013. máj. 28. 02:42
 13/18 anonim ***** válasza:
60%
Baromság. Én 42 vagyok, próbáltam többször is a tribulust, de lóf@szt sem ér! Ha mondom! 27 éve edzem, szóval van pici tapasztalatom. Gyerekeknek meg meg nem kell minden sz@rt beszedni, baromságokat javasolni! Jó kaja, edzés, pihenés és nőnek mint a gomba. Ennyi.
2013. máj. 28. 05:43
 14/18 anonim ***** válasza:

A "ha mondom", azt jelenti, hogy a kijelentésnek nyomatéka van. Alapesetben pedig azért van nyomatéka, mert hozzászoktam az étrend/edzésterv írás anyagi honoráriumához. Épp ezért megbocsáss, senki nem kérte a - kéretlen mihez tartsam magamat instrukciódat, ugyanakkor a válaszodban többszörösen sértetted az etikettet. Épp ezért én is kérlek valamire: tekintve, hogy a mai fiataloknak jó modor kellene, ami nem kell ide, az a trágárkodás, és a kötekedés. Próbáld tehát disztingválni magad!

Ami a szakmai részét illeti, egyrészt tribulus és tribulus között különbség van, más részről, ha néhány kellék kimarad a képletből, ez a kivonat eleve nem működik. Éppen ezért a pozitív válasz hiánya nem azt jelenti, hogy a termék "sz*r."

Még valami: egyáltalán nem vagy egyedül az életkori és edzésmúltbéli paramétereiddel.

És nem voltam sértő...van még kérdés/felvetés?!

2013. máj. 28. 16:16
 15/18 anonim ***** válasza:
60%
Lesz@rom, hogy te mire kérsz. Ha baromságokat javasolsz, akkor leírom, hogy hülyeség. Gyerekeknek nem kell tesztóoptimalizáló. Ennyi lenne, 47-es.:)
2013. máj. 28. 16:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát jó! Tedd a kukába a 27 év tapasztalatod tirpák! Se versenyző, se edző..!
2013. máj. 28. 16:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem kellenne így beszélni Montez-zal,mert ő itt a legtapasztaltabb !!!
2013. máj. 28. 17:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Figyeljetek gyerekek! Még egyszer elmondom: nekem ti ne mondjátok mihez tartsam magam! A másik a kérdésekhez kapcsolódó off és káromkodás - Ne!

Referencia kell?

[link]

[link]

[link]

[link]

A Tribulusz kiváló kiegészítő, azoknak, akik tudják használni. Pont. További jó modort!

2013. máj. 28. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!