Milyen kúrák léteznek ami nem koksz és növeli az izomépítést? Van a kreatin ezt tudom
A "ha mondom", azt jelenti, hogy a kijelentésnek nyomatéka van. Alapesetben pedig azért van nyomatéka, mert hozzászoktam az étrend/edzésterv írás anyagi honoráriumához. Épp ezért megbocsáss, senki nem kérte a - kéretlen mihez tartsam magamat instrukciódat, ugyanakkor a válaszodban többszörösen sértetted az etikettet. Épp ezért én is kérlek valamire: tekintve, hogy a mai fiataloknak jó modor kellene, ami nem kell ide, az a trágárkodás, és a kötekedés. Próbáld tehát disztingválni magad!
Ami a szakmai részét illeti, egyrészt tribulus és tribulus között különbség van, más részről, ha néhány kellék kimarad a képletből, ez a kivonat eleve nem működik. Éppen ezért a pozitív válasz hiánya nem azt jelenti, hogy a termék "sz*r."
Még valami: egyáltalán nem vagy egyedül az életkori és edzésmúltbéli paramétereiddel.
És nem voltam sértő...van még kérdés/felvetés?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!