Hogy szedjem a monohidrátot?
Regebben szedtem mar,de semmi hatasa se volt.Kaja nem volt rendben meg sztem nem is jol szedtem.Most megprobalkoznek vele,h szedjem? 85 kg vagyok. Van meg kb 50 kapszula brutal cre atp-m ,az mehet ugyan ugy a monohiddrat mellett edzes elott?
A reggeli bevitelt nem tudom megoldani,csak deltol tudnam adagolni magamba az anyagot,az lenne az elso,az utolsot pedig ejfelkor vennem be,nem baj?
Bocs az ekezet miatt.
Neked feltöltéskor kellene 6 napig napi 25g kreatin. Ezt el kellene osztani 4 vagy 5 részre. Reggel is kellene, ha lehet. Utána szintertartáshoz elég a fele is, tehát kb 12g.
A cre atp-ben nem sok kreatin van, két kapszulában 1g kreatin foszfát, ami nulla. Tolhatod mellé poénból, nem sokat ér. Vegyél monohidrát port.
Ma akarok venni es elkezdeni a monot,azert kerdeztem h hogyan,merre.A reggeli szedes..nembaj ha elozo este bekeverem es reggel meg megiszom?
Cre-atp pedig sokat hozott,de most akarok valtani monora es beszedem azer h ne maradjon meg.
Hat oszinten...altalaban delben kelek,szal a lustasagom miatt,de ezen ne muljon, ha maskepp nem megy. Felkelek reggel is es megiszom,azon az 5 percen nem mulik semmi..:)
Ja es annyi h ma megveszem utana mennek is edzeni,bevehetem ugy h edzes elott 10g ,utana 10g este meg 5g? Masnap meg rendesen reggeltol.
De felkelek ha muszaj,ezen ne muljon.Edzes szent dolog nalam. :)
De oke,ha nem baj h kb deltol szedem akk szedem ugy.
Koszonom a segitseget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!