Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek a fegyencedzés...

Szerintetek a fegyencedzés gugolás fejezetével el tudnám érni, hogy izmos fenekem legyen?

Figyelt kérdés
Alepvetően buborék fenekem van, meg elég izmos lábam, de az utóbbi időben feltünt, hogy a mozgáshiánynak köszönhetően kissé megereszkedett a fenekem és két pici "horpadás" szerüség jelent meg, ami borzasztóan idegesit. Kb. két hete kezdtem el gugolásozni amit kiegészitettem kitörésekkel meg lábemelgetéssel.. Ez elég? Olvastam, hogy kell pihenőnapot is tartani, akkor mondjuk minden másnap tornásznék fokozatosan a könyv szerint? Előre is köszönöm a tanácsokat, eléggé kezdő vagyok...
2013. máj. 21. 04:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, attól biztos, hogy izmosodna, főleg ha megy utána kitörés is.
2013. máj. 21. 07:08
 2/4 anonim ***** válasza:
El tudnád érni, de csak megfelelő étrenddel.
2013. máj. 21. 07:15
 3/4 A kérdező kommentje:
S ilyen tempóban kb. mennyi idő alatt számithatok rá, hogy eltűnik a két kis gödröcske?
2013. máj. 21. 14:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha keményen edzel és jó az étrend, akkor pár hónap alatt már szépen látszódik a változás.
2013. máj. 21. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!