A barátnőm miért nem bírja úgy a kondit?
Figyelt kérdés
3 hete kezdtük el a fegyencedzést a barátnőmmel. Egyikünk sem túl sportos. Én 77Kg vagyok, 172cm mellett. Ő meg 55Kg és ő is ilyen magas. Vagyis én erősebb is vagyok, de jóval több is rajtam a felesleg. Ő most rendszeresen edz, én már kevésbé...
Viszont én mégis gyorsabban fejlődök nála. Mármint egyre többet bírok csinálni. Miközben ő érzi ugyan az erősödést, de lassabban fejlődik. Mivel a fegyencedzésben a saját testsúlyunkkal edzünk, így arányaiban egyformán kéne bírnunk, illetve fejlődnünk. Nem?
Miből adódik a különbség?
2013. máj. 12. 21:56
1/8 anonim válasza:
Étkezés, eddigi életvitel, alkati különbségek. Például.
2/8 anonim válasza:
Talán mert a nőknek alacsonyabb a tesztoszteron termelésük.
A FEGYENCEDZÉS NEM KONDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EMBER!!!!
3/8 anonim válasza:
jah a tesztoszteron marha alacsony a nőknél, nehezen is izmosodnak
5/8 anonim válasza:
Umm, én alapból azt hittem valamiért, hogy két lányról van szó :D De ha egy fiú - egy lány felállás van, akkor fájdalmasan nyilvánvaló a válasz. Nem is gondoltam volna, hogy azt kérdezni kell, ezért hihettem.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, én pasi vagyok, és köszi a válaszokat. Én is kb ilyeneket magyaráztam a barátnőmnek. De őt eléggé lesújtotta, hogy jóval lassabban halad. Miközben még a suliban a legtöbb fiúnál is jobb volt tesiórán.
2013. máj. 12. 22:34
7/8 anonim válasza:
Nem egyértelmű, ezért kérdezem. Nyiván egy férfi gyorsabban erősödik a kb 25-ször annyi tesztó miatt, de ha meg két nőről van szó, akkor az van amit te is írtál Wash.
8/8 poiu válasza:
Pasi vagy + 22 kilóval többel terheled magad :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!