Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hány kilóval kéne tudnom...

Hány kilóval kéne tudnom oldalemelni?

Figyelt kérdés

állva oldalemelés kézisúlyzókkal

6-6 kg-al megy

Ha a kalapács karhajlítás 12-vel megy, akkor oldalemelés mennyivel lenne ideális?

2013. máj. 15. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó az. Az oldalemelés kicsit se egó fényező gyakorlat.
2013. máj. 15. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Tök mindegy. Mondok egy példát: 22 kg-al bicepszezek ülve, és 12kg-al végzem az oldalemelést. Szériában a fekve-nyomást 95kg-al csinálom maximum. Na most kaptál 3 db számot. Mi közük van egymáshoz? Semmi. Oldalemelésnél inkább a magas ismétlésszám a fontosabb.
2013. máj. 15. 18:56
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi, tudom tök más a kettő, csak én mindent netről tudok, és otthon csinálok, és gondoltam rákérdezek, nincs-e elmaradva a vállam, nem akarok gnóm lenni :D
2013. máj. 15. 19:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Annyival végezd, amivel szabályosan éppen megy a 10-12 ismétlés. Ez minden gyakorlatnál más-más súlyt jelenthet.
2013. máj. 15. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!