Tényleg híznom kéne 65 kilóval a hastánc kedvéért?
A hastáncedzőm javasolta, hogy szedjek fel pár kilót. 161 centi vagyok és 65 kiló. Nem lesz ez egy kicsit sok??
Az tényleg nem lenne rossz, ha a hasamra feljönne kicsi, de attól félek, megint a fenekem meg a combom lesz csak nagyobb..
17/l
volt hastáncos barátnőm, kísérgettem is versenyekre...
hát szerintem a legjobb táncosok pont, hogy a vékony csajok voltak, mert nekik lehetett látni azt, hogy tényleg szexin mozog a csípőjük. Egy csomó vidit mutatott youtube-on, a legnagyobb hastáncos legendákról, és egyse volt dagadt.
Ellenben kismillió tonnabébit láttam ezeken a rendezvényeken. Mintha egy önigazolás lenne, hogy azért dagadtak, mert hastáncosok... Persze semmi szexi nem volt bennük, inkább tragikomikus volt, ahogyan hülyét csináltak magukból.
Ne feledd, egy táncosnak a teste a munkaeszköze, jól karban kell tartania. Csak a miheztartás végett, a bnőm 170 centi, és ehhez volt 54 kiló..
szerintem csak szívatni akar téged.
a legjobb hastáncos csajok felesleg nélküli bombázók.
itthon divat csak,hogy az unatkozó elhízott 40es nők "sportja" a hastánc,ami valljuk be ízléstelen és önkritikátlan.
ezért a válasz-nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!