Mit lehet a fájdalom ellen tenni?
szóval az van van,hogy bicepszezni nem bírok mert a bal csuklóm felett kb. 5cm-vel kezdódik és 5 cm-es területen hosszába fája ha egyenes vagy franciarúddal vagy bicepszgépen bicepszezek...egykezesnél annyira nem de érezhető..ahogy megtapintom,érzem,hogy valami ín van ott vagy ilyesmi és az fáj...legjobban,ha megcsinálom a sorozatot és lerakom a súlyt....akkor betudni sz*rni...
enyhén jobbosban is érzem de ott aligha...balban már nagyon rossz...osztálytársamnak is ez van...akivel edzek szintén,de nekem a legrosszabb..nemtudom végigcsinálni az előírt sorozatot...így mindig egykezesek maradnak...váltottkézzel,kalapács..stb...
de már egy ideje ez van és szerintem az izmaim is megszokták,hogy mindig ezeket alkalmazom...
szóval neketek volt már ilyen??ha igen mit használtatok,vagy talán egy erős csuklószorító segít ha oda rakom ahol fáj???
Ha valakinek van valami jó tippje erre azt megköszönném!
megy a kéz!
Ott egy in van meghúzódva!
Csontkovács vagy masszőr visszarakja a helyére.
Nekem is volt hasonló problémám, megnöveltem a bevitt kálcium-magnézium mennyiséget és teljesen megszűnt a fájdalom.
Ha te is ezt tervezed akkor vízben oldódó porokat részesítsd előnyben a tablettásakkal szemben, mert jobban oldódnak, gyorsabban felszívodnak.
a csont vízszintes terhelésétől begyulladhatott a csonthártya.
végezz helyette szűk húzódzkodást,vagy ha ez nem megy,akkor fél szűk húzódzkodást addig,amíg a gyulladás meg nem gyógyul.
ez is jól edzi a bicepszet,vagy legalább gyógyulásig szinten tart,és gyakorlat közben nincsen vízszintes terhelés az alkar csontokon,mert közben lógsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!