1 2 3 kérdése:
Fekvenyomás? Miért?
Figyelt kérdés
az edzőteremben pár embernél láttam azt hogy a fekvenyomópadra feltették a lábukat miközben nyomták ki a súlyt ezt miért csinálták? mire jó?2013. máj. 14. 21:27
1/7 anonim válasza:
Nem jó semmire, szerintem látták valahonnan.
Fekvenyomásnál egy a sarok a földön van (mivel lábból is beleadunk egy kis erőt) a hátunk homorú alsó hát nem ér le a padra.
Mint itt: http://www.youtube.com/watch?v=zyY78e71-1Q csak ennyire nem muszáj homoritani.
2/7 anonim válasza:
Néha én is fel szoktam rakni, van hogy egyik fent egyik lent. Nincs miértje, néha úgy kényelmes :)
3/7 anonim válasza:
Páran úgy gondolják, hogy jobb így a gerincnek, de ezzel instabil lesz az egész. Jobb, ha lent van a láb.
4/7 anonim válasza:
A láb,ha nincs a földön,akkor az csalásnak számit!
5/7 anonim válasza:
Testépítő fekvenyomásnál segít tisztábban mellből nyomni.Elvileg. Valójában szerintem hülyeség, ha van agyad,tudsz csak a melledre koncentrálni nyomás közben és meg is van oldva :)
6/7 anonim válasza:
Meg,ha fent van a láb,véletlenül megbillensz,akkor aztán nézhetsz...
7/7 anonim válasza:
nem terhelődik a csípőd?? mi ebben a hitben csináltuk. Mivel így nehezebb is csinálni picivel. Nem lett belőle bajunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!