Mennyi idő alatt látszódhat változás az alakomon?
Napi átlag kb. 1óra edzés (hetente akár több is mint 7, attól függ).
Nem szigorú, de betartott diéta. (Kevés tészta, kenyér, nasi terén csak max müzlis, illetve heti max 1, sok zöldség, este 6 után semmi kaja)
Nincs olyan szar alkatom, de azért van mit formálni rajta. Szerintetek mennyi idő, mire ha én nem is, de más látja a változást?
Ez a 6 után nem evés egy óriási baromság. Ilyet a kiskegyedben írnak, felejtsd el. Mehet este is pl sovány hús-zöldség vagy sovány túró.
Sok fehérje kell és kevés ch. Edzés: heti 3 súlyzós + 3-4 aerob edzés, pl kocogás, bicaj.
Az edzés az kb. stimmel, én is ilyet terveztem :)
Az a baj az evés résszel, hogy imádok sütni-főzni, és most otthon is vagyok, tehát elég nehéz leállni. Ezért akarok többet sportolni, hogy ezzel kompenzáljam :D
Szerinted mondjuk június végéig látszódna a változás?
Az csak 1,5 hónap, remélem igen, mert olyan típus vagyok, hogy akkor hajtok valamit, ha látom értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!