Sok zsír tömegelés alatt mennyire hátráltathatja a táplálék felszívódását?
Kössz! Igazi élmény ezt hallani.. :D
Edzés utánra szereztem fehérjét, az tiszta dolog. És gyorsan szívódik.
Azt nem tudom hogy meddig szívódnak fel a kaják, elég sokféle étel lecsúszik, napi 5-6 szor eszek és általában kezdek megéhezni az adott étkezés előtt, akkor csak nem eszem rá az előzőre.. Remélem legalább is.
Cukorral mi a helyzet? Tudom hogy kerülni érdemes de azért akad az ételekben amiket eszek. Csak annyi hogy növeli a ch-t? És a vércukorszintem?
A gyors ch-t én csak edzés után javaslom a protein mellé.
Napközben én kerülném. Nyilván nem gond tömegeléskor egy-két félrekajálás vagy néha süti, ilyesmi, de ne ebből álljon az étrend.
Egy lüke kérdés:
Edzés után kell gyors ch hogy pótoljam az izomrostokból, májból stb-ből kiürült glikogént. Ezt dextrózzal ideális.
Sima cukros kaja is megteszi? Cukros tea?
Nem annyira jó a sima cukor, mert a szacharóz, az egy diszacharid, egy rész glükózból és egy rész fruktózból áll össze. A fruktóz pedig nem tölti az izmokat, megy a májba.
De mi a gond a szőlőcukorral? Sok helyen lehet már kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!