Ez mitől lehet? Izomláz?
Figyelt kérdés
Tegnap brutálisan elkezdett fájni mind két bicepszem. Izomláz szerű, de annál kb. 3x jobban fáj. Ha ki akarom nyújtani a karom akkor érzem igazán, nyugalmi helyzetben nem fáj. Igazából egy enyhe szögben be van hajlítva a karom akaratlanul, mert fáj. Olyan mint ha görcsölne az izom. Tegnap és ma is, melegvíz alatt tartottam mind két bicepszem, és éreztem hogy folyamatosan lazul el, és rendesen ki tudtam nyújtani utána. De rá 3-4 percre megint "beállt". Az előzmény az, hogy másodikra kellett sűtőt felhozni, aminek a súlypontja elég ratyi volt az én oldalamon. Aznap alapból volt egy kis izomlázam már, mert az előtti nap edzettem.
Nagyon parányit már javult a helyzet. De még mindig elég durván fáj. Nem meleg az a terület és vörösnek sem vörös.
2013. máj. 4. 20:46
1/2 anonim válasza:
Szerintem izomláz, de lehet hogy meghúztad őket. Igazából mindegyikre az a gyógyír, hogy hagyod pihentetni őket :)
2/2 Zakathol válasza:
Túl lett erőltetve. Pihentesd, ne nyújtogasd, mert annál nehezebben gyógyul - legalábbis nekem ez a tapasztalat. Amikor hosszabb időt kihagytam az edzéssel és utána visszamentem, az első edzés után volt mindkétszer ilyenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!