Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők, kondizók, mi a...

Testépítők, kondizók, mi a véleményetek erről?

2013. máj. 3. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyet értek vele, habár én is szeretnék nagy lenni.
2013. máj. 3. 20:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Mindenki csinálja azt amit szívből szeret csinálni. Ha valaki a testépítést szereti, élvezi csinálja, ha neki börtön, akkor nem neki való.

Persze létezik aranyközépút is. Attól, hogy edzel, izmos akarsz lenni, de nem versenyszinten, akkor nem kell beszarni egy kis biciklizéstől a haverokkal, vagy futástól, kosarazástól, amellett hogy élmény, plusz edzettséget adnak csak más téren.

2013. máj. 3. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
nemnéztem végig csak bele tekergettem.. de sejtem miről szól.. a testépítés, az csak arról szól h jól nézel ki... erősebb fizikumod lesz... de nem tudsz oylan gyors mozdulatokat végezni stb stb mindenki másba tudja levezetni az energiáit és mástól érzi jól magát
2013. máj. 3. 23:10
 4/9 anonim ***** válasza:
A testépítést nem megfelelően csinálta, ezért váltott sportot, és azokat a hibákat amit testépítésben elkövetet, azt otthagyta a testépítéssel együtt. Szóval sokat tanult a testépítésböl végülis. Viszont lehet a testépítést is normálisan csinálni, csak vigyázni kell közbe azokra a dolgokra, amiket ő is elmondott.
2013. máj. 4. 00:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Én birkózok, de hobbi szinten érdekel a testépítés, olvastam könyveket is, csak annyit mondanék, hogy az alapokkal tisztában vagyok.Heti 2x végzek body-s jellegű súlyzós edzést, abszolút elismerem a testépítők munkáját.

Olvastam N. F. G. könyvét is.

Így mondok véleményt:

csodálkozom, hogy a birkózás nem adott neki motivációt és tartást én akit ismerek és birkózik szinte mind szereti, szívből csinálja, rendkívül jó jellemformáló főleg kis kortól.

Nem értem, hogy miért csodálkozott a birkózómúltja után, hogy nem bírja +50 kg-mal és hozzá nem igazított állóképességgel nem bírja az MMA-edzést. Ha azoknak is 200-as a pulzusa, akik évek óta kűzdősportolnak, lesavasodottak az izmaik és nem tudnak gondolkodni az oxigénhiánytól, akkor ő miért lett volna kivétel? :D

alapvetően keménynek tartom szívesen megismerkednék vele és nyomnék vele egy kis birkózást vagy grapplinget :)

2013. máj. 4. 12:22
 6/9 anonim ***** válasza:
30 felé a legtöbb embernek már be nő a feje lágya,neki is,teljesen igaza van.Viszont más bbtv-s adásban mondta,hogy 2 db porckorongja is ki van szakadva,sérves,guggolni sem tud.Ilyen állapotban,hogy a fenébe képes napi 5 órákat edzeni?méghozzá pont olyan edzéstípusokat,amik szétterhelik a gerincet.
2013. máj. 5. 14:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket.Utolsó,hát az valóban érdekes,lehet rendbe tudták neki hozni annyira,szerencséje volt.
2013. máj. 5. 19:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Küzdősportoknál ez kicsit másképp működik.

Majorosi István, nyaki gerincsérvvel nyert birkózásban aranyat.

Aubéli Ottó, gerincsérvvel, 112 kg-osan indult birkózásban az olimpián (súlycsoport: 120 kg) majd utána elkezdett MMA-zni.

Petrovszki Attila is egy gerincsérülés miatt abbamaradt erőemelői karrier után kezdett el MMA-zni, és sikeresen versenyez. (tekintsünk el a politikai nézeteitől és magánéleti tevékenységétől ez ügyben.)

2013. máj. 5. 22:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyébként John Cena pankrátornak is van 5 helyen gerincsérve, de még részt vesz a showkban, bár az ugye koreográfia, nem igazi küzdelem...
2013. máj. 5. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!