Testépítők (ffi)! Nektek bejönnek a testépítő nők? 17 / f vagyok 1 éve kondizok teljes erőbedobással, de nehéz elhinnem h a testépítő csajok bejönnek a pasiknak.
Igazából offszezonban annyira nem látszik rajtuk hogy baromi nagyok lennének.Általában csak annyi hogy nagyobb a karjuk azt kész.
Versenyformában már más a helyzet.
Nekem valamiért bejönnek, nem tudom miért. Talán azért, mert annyira távol állnak a nyafka kétszínű műcsajoktól, akikből már annyira elegem van. Szerintem ők nem cicóznak, egy jobb-horoggal tesznek pontot a vita végére :)
Szívesen jönnék össze ilyen nővel, hajtóerő is lenne számomra, hogy én is rendesen csináljam a gyakorlatokat. Ugyanakkor nem érezném magam kisebbségben, mert észben így is én állnék magasabb szinten - elnézést ez ömlengésért.
Én nekem nagyon tetszenek a sportos csajok, főleg azok akik lovagolnak. :-D
Viszont a testépítő nőkre ránézni sem tok...
Végülis igen.És ahogy írták is a fotókon látott formát az utolsó hónapokban érik csak el.
Viszont a fitneszversenyző csajok nem csak bejönnek,de szerintem a lehető legszebbé formálják a női testet.
Addig, amíg nem nyúlnak kokszhoz, semmi baj nincsen a testépítő nőkkel.
A sok koksztól viszont eltorzul az arcuk, elmélyül a hangjuk, és a csiklójuk akkorára nő, mint egy f@sz. Hát ez nagyonnemjön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!