Fegyencedzés nyugodtan léphetek szintet?
Elkezdtem a fegyencedzést de az elején annyira könnyedén mennek a gyakorlatok hogy a haladó szintet is simán megtudom csinálni és persze másnapra egyáltalán nincs semmi izomlázam se.
A kérdésem az lenne hogy ha simán megcsinálom a haladó szintet akkor nyugodtan léphetek tovább egy szintet mert elolvastam a könyvet de az ajánlja hogy egy ideig maradjunk egy szinte de én másnapra meg se érzem izomlázam sincs se semmi és elég könnyű 1-2 gyakorlat a számomra.
Te nem olvastad a könyvet!!!! Rossz fiú 1-es ! :D:D
Olvasd el mert ott leírja miért is fontos h végig csináld. Lehet h nem érzel semmit DE a szervezetedben változás megy végbe , ezzel a könnyű edzésekkel készíted elő a tested a durvább megmérettetéshez , így amikor már a nehezebb gyakorlatokat csinálod sokkal kisebb lesz az esélyes sérülésre, meg lesz az a fokozatos fejlődésed amit a könyv is előír....
Ne légy türelmetlen!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!