Normális-e a térdfájás, ha csak nemrég kezdtem el futni? Ez a tegnapi volt a 3. alkalom.
3 hete kezdtem el futni, és mostanában nekem is eléggé fáj a térdem, és nem csak futás közben..
Reménykedem benne, hogy azért el fog múlni.
18/L
miért?
mert el kell kezdeni lábra edzeni?:)
Nekem is ez volt a problémám körülbelül egy éve, de nekem nemcsak a térdeim, hanem a bokáim is nagyon fájtak.
Eleinte hetente 2x 8-10 percet kocogtam utána szépen lassan el is múlt a fájdalom.
Mostmár hetente 4x 30-40 pecet futok, előtte bemelegítek és nyújtok és persze futás után is nyújtok.
Talán nem hiábavaló a kérdés, hogy milyen cipőben futsz???
Az alkalmatlan cipő tipikus tünete is lehet, amit leírsz!
a lábraedzéssel semmi bajom, egyébként is járok tornára. azért keseredtem el, mert azt írja, hogy nőknek, ráadásul nagymellű nőknek nem ajánlott. a melleim nem hatalmasak, de deszka se vagyok. mellesleg sztem ez sületlenség..
sima sportcipőben futok. inkább a betont okolom, máskor majd földesúton futok inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!