Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Itthoni edzésnek elég?

Itthoni edzésnek elég?

Figyelt kérdés

Étrend rendben, annyit eszek mint egy ló már lassan :D

50kg/187cm szóval szeretnék kicsit nőni: Kondiba járok 3hete, heti 2szer vagy 3szor tudok csak bemenni a suli miatt. Szóval itthoni kis "edzéssel" kiegészíteném mikor oda nem tudok bemenni.

Szóval amit elngondoltam és utána eléggé ki is fáradtam mert pálcika vagyok :D

6x10 fekvőtámasz

6x20 hasprés

6x10 lábemelés

6x10 tolódzkodás ágy és szék között (lábam vége a széken, karjaimmal az ágyon tartom magam és leengedem magam majd vissza kitolom)

Ezzel elérhetek valamit ha vézna vagyok most? Legalább egy bizonyos szintet? Vagy semmit sem ér ?

2013. máj. 2. 16:32
 1/5 A kérdező kommentje:
Ha nagyon vékony vagyok érdemes lenne e tömegnövelőt vennem?
2013. máj. 2. 16:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Heti 3 edzés elég a teremben bár ha úgy gondolod ki egészítheted vele.
2013. máj. 2. 16:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Kalkuláld úgy, hogy bele férjen minden 3 edzésbe. Ha mégse jönne össze, akkor az otthoni edzés napokra olyan izomcsoportot hadj, amit meg tudsz edzeni otthon is (pl. has). Az úgy NEM jó, hogy mondjuk kedden mellezel, de mivel csütörtökön nem tudsz lemenni kondiba, ezért otthon még fekvőtámaszozol is. Egy héten egyszer edz egy izomcsoportot, max 2-szer de akkor minimum 4 nap legyen az edzések között.
2013. máj. 2. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Jah és ha az "Étrend rendben", akkor nem kell tömegnövelő, úgy is ki van számolva a fehérje és a szénhidrát bevételed. Max. akkor, ha nem tudsz annyit enni, amennyit kellene egy nap. Edzés utánra javaslok fehérjeturmixot, benne gyors felszívódású szénhidráttal.
2013. máj. 2. 18:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2013. máj. 2. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!