Az ilyen edzésnek van hatása?
Figyelt kérdés
Itthon szoktam edzeni mivel nem ismerek 1 jó konditermet se a környéken meg pénzem sincs rá :D na szóval 1 nagy táskát tele raktam nehéz könyvekkel van vagy 20-25 kiló azt szoktam emelgetni. 2 naponta kb 120-150x megemelem, mikor lesz kicsit is látható eredménye ha ilyen sovány vagyok? kép :
nem csak rizsen meg csirke mellen élek szóval az étrend átlagos, szedek tápl. kiegészítőt is.
2013. ápr. 20. 10:24
1/6 anonim válasza:
Kiszámíthatatlan. Akár meg is sérülhetsz. Ha se teremre, se eszközre nincs pénzed, csináld a fegyencedzést. De előtte olvasd el az azonos című könyvet.
2/6 anonim válasza:
Ha nincs kedved/időd/pénzed konditerembe járni, akkor végezz otthon sajáttestsúllyal történő gyakorlatokat: fekvőtámasz, húzódzkodás, tolódzkodás, feülés stb. De szerintem azt az energiát amit belefektetsz ebbe jobban is kilehetne használni.
3/6 A kérdező kommentje:
Néha szoktam húzódzkodni, tolódzkodni, fekvőt is néha de nem rendszeresen, most erre az emelgetésre álltam rá :D másnapra kb nem bírom kinyújtani a karom. Amúgy a fegyencedzést elolvastam már és kb 90% ban csak győzködés, hogy tényleg használ szóval sztem kalap sz..rt se ér. :D akkor véleményetek szerint nem ér sokat?:D
2013. ápr. 20. 10:44
4/6 anonim válasza:
Hát ez így nem sok, ennél tényleg jobb a fegyencedzés is. Vagy még kiegészítheted ilyen táskás emelgetéssel, de sokat ne várj. Normális súlyzókat is vehetnél később, ha majd lesz rá keret. De pl a gumiszalagos edzés is jó kiegészítésnek.
5/6 A kérdező kommentje:
akkor tolom a fegyencest + emelgetem a táskát :D max ha nem használ veszek rendes súlyzót.
2013. ápr. 20. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!