Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen hatása van egy ilyen...

Milyen hatása van egy ilyen edzésnek?

Figyelt kérdés

Az edzés lényege, hogy van 10 gyakorlat amit 60-60 mp-ig kell folyamatosan csinálni és a gyakorlatok között mindössze 15 mp a pihenés. Amikor kész a 10 gyakorlat, jön 2 perc szünet. És ezt összesen 3x. A súlyok amiket használni kell a feladatokhoz változóak, de kb 15-30 ismétlést lehetséges sorozatonként. Egy ilyen edzésnek milyen hatása van, megfelelő kajálás mellett? Izomnövelés, szálkásítás?

Itt a 10 gyakorlat:

http://www.youtube.com/watch?v=k9LEjEV2n1Q&feature=related

2010. dec. 21. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Arra jó,hogy megmozgasd magad és egy kicsit kimelegedj,más értelme nincs.

Ettől tömeget biztos nem fogsz növelni és szálkásodást is kétlem.

Ha csaj vagy nem fognak nagyot csodálkozni az emberek,de ha fiú és meglátja valaki mit csinálsz akkor eléggé nagy szégyenben leszel.

2010. dec. 21. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Próbáld ki!Mit veszíthetsz?Mielőtt elkezded mérj testzsírt,meg a testrészeid kerületét is.Csináld két hónapot és újra megméred.

Ha nekem tetszik valami kipróbálom és kész,ha működik,akkor beépítem az edzésembe.Kísérletezz csak!

2010. dec. 21. 22:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Én kipróbáltam tegnap. Az elsőnek írnám, hogy ha megcsinálja 10 kilós súlyzókkal ezt, ami kb 40 perc, akkor le a kalappal.
2010. dec. 22. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!