Hogyan tudnék erősebbet ütni? Milyen izomra edzek? Stb.
összes arcos kodónak álljon figyelmeztetésül
na öcsi én elmondom mert én is sokáig tévhitbe éltem hogy kemény vagyok .és össze is pakoltak pár balhé után :S
régen szikár izom voltam nagyon nagyon izmos és jól fejlet a koromhoz képest 14 vagy 15 évesen olyan negyvenes karom volt mikor bedurrant és szikár izom volt .
össze is pakoltam embereket megvertem őket oknélkül és otthon súlyzóztam sokat meg huzódszkodtam meg fekvő persze és aszt hitem ennyi elég .kötekedtem mint állat
belekötöttem egy kissebbe és szanaszét verte a fejem bajom is lett ezt most nem részletezem
ha nagyot akkarsz ütni .lengyel boxolj ugrálóköztelez árnyékolj zsákolj 4 ütemű fekvő támasz legyen laza izomzatod ami robanékony gyors a jó ütés nem is lök egyátalán semmit csak tör . ha elesika másik a jó ütésnél nem a lökés miatt van hanem mert elájul ha veszel zsákot patanósan üsd lazán patanjonrajta az ütés
nagy ütés az kirobban laza váll miatt és beledölsz az ütésel megegyezően és a végén beszoritod az öklöd de csak a végén ennyi leirtam igy kell ütni brutáil amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!