Milyen étrendet tudtok ajánlani arra hogy zsírból fogyjak, izomra növekedjek úgy h mindennap van foci edzésem és mellete mindennap csinálok egy 20 perces interval futó edzést?
ahhoz képest megnézel egy focistát pl ronaldo:187 centi 87 kiló és hol látsz rajta zsírt?
focisták pedig nem szoktak szálkásítani meg ilyenek
182 cm vagy és 60kiló... hát szerintem full gizda vagy, ne fogyj!
Amúgy Ronaldo szerinted nem eddz konditeremben meg semmi? csak foci?? haha! A focisták épphogy a sok futástol ilyen szálkásak. Izmot felszedni és zsírt égetni pedig nem lehet egyszerre! Az izomtömeg növeléséhez naponta több kalóriára van szükséged mint amennyit felhasználsz 1 nap alatt!! Szálkásításhoz pedig kevesebbre+csökkenteni kell a szénhidrát mennyiségét az étrendedben! Szóval döntsd el mit akarsz! Szerintem tömegelj, mert 182cm/60kg az kva kevés. én 170/65vagyok és nem zsírban.egyébként 15/f vagyok énis. (kickboxolok + úszom/futom)Étrend: 2-3g fehérje/testsúlykg, 3-4g szénhidrát /tskg ;) ch: rizs,krumpli,zabpehely,tészta fehérje: csirkemell,marha,tojás...stb husok. Nézz jobban utánna: [link]
Na szeva. :)
csak olvastam h a rudolf gergely (szerintem ismeritek válogatott csatár)
most felszedett 3 kilót és csupa izom.....szóval szerintem közre játszik az h a foci jó zsírégető de mellette ha vki több fehérjét visz be és gyúr mellette akkor szerintem egy focista tud zsír nélkül tömegelni
légyszives válaszoljatok:)
szerinted melyik a jobb glk?
a hosszab kocogás vagy 1 perc sprint egy perc pihenő mondjuk 20 percig?
iri-nyanya@hotmail.com
szívesen beszélgetnék erről veled:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!