A balett vagy az amerikai foci nehezebb?
Barátnőmmel azon vitatkozunk,hogy mejik a nehezebb..
mert ő balettozik és azt mondja hogy az nehezebb én pedig amerikai focizom és szerintem az nehezebb..
16/L
Hát alapból szubjektív annak a megítélése hogy kinek mi a nehéz...Az alanytól függ:D Ha mondjuk egy halat abból a szempontból vizsgálunk hogy milyen jól mászik fára, akkor nyilván a majmok között nem lesz valami sikeres, és vice versa, a majom sem lesz az úszás bajnoka. A baletthoz csak egy nagyon kiválasztott kevésnek megfelelő az alkata, ami többnyire adottság kérdése, tehát eleve nem nagy ráhatásod van arra hogy Isten milyen külső és belső tulajdonságokkal áldott meg:)
Az én szótáramban a "nehéz" valami olyan dolgot jelent amit képességeim és erősségeim együttes, komplex felhasználásával tudok megoldani, és nem csak egy bizonyos tulajdonság megléte az, ami számomra ezt lehetővé teszi.
Ez ( http://www.youtube.com/watch?v=Wv48g5DTbr4 ) szerintem sokkal nehezebb, és sokkal több fizikai és mentális feltétellel teljesíthető mint ez ( http://www.youtube.com/watch?v=C0Y9wt3XkHo ).
De mondom, alapból ha a két ember akit összehasonlítunk nem tudná ugyanazt a dolgot csinálni (az egyik mondjuk vékony testalkata miatt nem éppen lenne alkalmas Linebacker-nek:D, a másik meg szédülés nélkül nem tud fordulni kettőt a saját tengelye körül) akkor teljesen felesleges a dologról beszélni is. A látásmódot amivel a kérdésekre adott válaszainkat vizsgáljuk, a döntéseinket hozzuk, és ami személyiségünket befolyásolja az egyének különbözősége határozza meg. Azok a tulajdonságok, tapasztalatok amiket születésünkkor hozunk magukkal befolyásoló tényezők. Nincs két egyforma ember. Mindannyian egyediek és megismételhetetlenek vagyunk a jelen formánkban, még ha oly sokan szeretnek is általánosítani és sztereotípiákkal dobálózni manapság:)
Minden relatív.
Az amerikai focit nem próbáltam még, de balettozok:)
Biztosíthatlak róla, hogy nehéz tánc:D
De egy balett alkatú lánynak valószinűleg a balett fog jobban menni, egy két ajtós szekrény fiúnak, meg a foci:)
utolsó, fekvőtámaszozni egy átlagos jó kondícióban lévő ember is tud, sportolónál meg főleg h alap!
a 2sport nem összehasonlítható, de technikailag egyértelmű, hogy melyik a nehezebb......
Komolyan amerikaifocizol? Én is *-*
Bejelölsz facebookon légyszi (ha nem gond)? Nem sok amerikaifocista lánnyal lehet találkozni...:) (facebook.com/vera.budai.5)
Ez személyfüggő szerintem...például nekem nem menne a balett merr nem olyan atestalkatom, de viszont az amerikaifociban nem vagyok rossz...nővérem most balettozik, neki pedig az amerikaifoci nem menne....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!