Léteznek/hetnek olyan emberek akik úgy néznek ki mintha 2 év kemény naturál edzés múlttal rendelkeznének de a valóságban nem csinálnak semmit csak aktakukacok, vagy ez lehetetlen?
Mivan?! Miről hadoválsz te szerencsétlen? A kérdés ott fenn van arra kell válaszolni. Ne nézz hülyének én nem a zsíros szarokról beszéltem hanem h. van e olyan aki nem csinál semmit mégis testmagasság mínusz 100 plusz 4-5kg a tömege és 15% alatti a testzsírja. A két évet úgy értettem hogy közben tömegnövelő étrend, rendesen összeállított edzésterv, elegendő pihenés stb és úgy 2 év múlva ahogy kinéz...ezekszerint ilyen azért nincs mint ahogy az első válaszoló is írta...
Ha már annyira belém akarsz kötni el árulom h. én mégcsak 1 éve edzek de megpróbálok mindent hatékonyan csinálni...nálam nem pinalegyezgetés megy edzés közben...
Nem sűrű.
Aktakukac nincs. Genetikából nem tart fent akkora tömeget. A legszélsőségesebb esetek sem.
Ami szóba jöhet hogy nagyon hajlamos genetikából az izmosodásra egy darabig. De 2 év naturál nagyon húzós.
Ha nem áll tőle távol a sport, az edzés, gyakran kap strapát, akármiből. Étkezésre nem figyel de azért nem csak kenyeret eszik lehet 90+kilós kevés zsírral. De a 12% az kicsit talán túlzás. 15%-al elképzelhető minimális akár az életformájából adódóan származó fizikai stresszhelyzetekkel.
Kiegészítem magam.
Ha már olyan nehéz a semmi különös dologtól akkor zsír is megy rá. Nincs olyan hogy 100 kilós egy aktakukac és az mind izom, semmi zsír.
Ha könnyen izmosodik akkor azért LEGALÁBB 15%os testzsírral tarthatja csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!