Edzésterveket mondanátok?
Bicepszre,tricepszre,hátra,mellizomra akarok gyúrni.De viszont nem tudom milyen időközönként edzek stb.Egykezes súlyzóm van 2 db.Sok tárcsám van hozzá.Mondanátok edzésterveket miből mennyit stb ? Linkeket is várok
17/F
Kezdőknek heti 3 napos teljes testes edzés kell 2 hónapig:
Majd végezhetsz utána 1-2 hónap un. A-B-A, B-A-B edzést:
Utána válthatsz heti 3-4 napos osztott edzésre, ahol már heti egyszer dolgoztatunk meg egy izomcsoportot, de akkor keményen és több gyakorlattal.
De ezek csak minta edzéstervek, tehetsz be más gyakorlatokat is, sőt, hetente érdemes mindig valamit változtatni.
Köszönöm szépen.
És a súlyzón mennyi időközönként kell állítani a kg-okat és mennyivel kezdjem stb ? Bocsi hogy ennyit kérdezek kezdő vagyok
Mi az a ismétlés ? Hogy egymás után 10x megemelem a súlyzót gyakorlat szerint ?
Nagyon kezdő vagyok ne röhögjetek ki
igen, ha 10-szer megemeled a súlyzót az 10 ismétlés. Tehát akkor végeztél egy sorozatot (szériát) 10 ismétléssel.
Utána pihensz 30-60 másodpercet, majd megint 10 ismétlés és így tovább 3 sorozatig. Így megvan egy gyakorlatból 3 sorozat, sorozatonként 10 ismétléssel.
Szia! Most kezdtem egy blogot, én is otthon edzem, nincs sok felszerelésem, de a max-ot próbálom kihozni. Ha gondolod néha olvasgathatod :)
Link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!