Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem találom a női edzésterveke...

Nem találom a női edzésterveket a bodybuilder hu-n. Segitenetek megtalalni?

Figyelt kérdés
koszonom! :)

2013. jan. 26. 21:46
1 2
 1/13 poiu ***** válasza:

[link]

Sok sikert.

2013. jan. 26. 21:58
 2/13 anonim ***** válasza:

[link]

Amúgy nincs sok különbség a férfiakéhoz képest.

2013. jan. 26. 21:58
 3/13 A kérdező kommentje:
ezaz! köszönöm szépen! :) Én az oldalon kerestem, mert google-val épp összevesztünk ;) Igen, tudom, hogy nem sokban különbözik, de én elég kevés edzést szeretnék a karomba és mellbe befektetni, mert nem szeretnem, hogy teljesen deszka legyek... így se sok választ el tőle...:( inkább lábra hasra koncentrálnék, bár nem tudom ez így mennyire jó ötlet, meglátjuk :P
2013. jan. 26. 22:09
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem jó. A felsőtestre edzés pont megakadályozná, hogy deszka legyél, ugyanis még mindig, de sose volt máshogy: az izommunka nincs hatással az izom felett levő zsírra, azaz hiába végzel gyakorlatot egy testrészre, az az ott elvő zsírt totálisan nem érdekli. Helyi zsírégetés sincs, így duplán bukta.

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

[link]

[link]

2013. jan. 26. 22:12
 5/13 anonim ***** válasza:

A melledzéstől nem mehy le a melled, mivel nincs helyi zsírégetés. Ha nem vagy kalóriadeficitben, akkor nem fog lemenni, ne aggódj.

Ha pedig kalória deficitben leszel, akkor lemegy mellből is, még akkor is, ha arra nem edzel.

2013. jan. 26. 22:14
 6/13 A kérdező kommentje:
de "kideltasodnék" tőle, mivel a zsír alatt megnőne az izom, és nagyobb alapterületen még kisebbnek tűnne a mellem... legalábbis szerintem :D a másik dolog amivel még nem vagyok tisztában, hogy bizonyos lányoknak az edzéstől "eltűnik" a derekuk, amit szintén nem szeretnék... vagy akkor ez csak genetika? mutatom kb mire gondolok: [link] nincs dereka :SS
2013. jan. 26. 22:19
 7/13 A kérdező kommentje:
hát jó akkor marad a szilikon :D csak ne lenne ilyen drága...:P
2013. jan. 26. 22:20
 8/13 anonim ***** válasza:

Alkatfüggő, tehát genetika. Neki van dereka: [link]

Akkora meg úgyse leszel, hogy emiatt tűnjön kisebbnek a melled, sőt, a mellizom kitolja a zsírt ott is, és a tömegelés közbeni zsír oda is megy, tehát még nagyobbnak is tűnik :D

2013. jan. 26. 22:25
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha nem megy diéta, akkor nem fogysz mellből és a nőknek nem olyan könnyű ám izmosodni. 1/25 tesztoszteronszintetek van a férfiakhoz képest és még mi sem leszünk túl izmosak naturálban.
2013. jan. 26. 22:30
 10/13 anonim ***** válasza:
2013. jan. 26. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!