Miért fejlődik gyorsabban egy 170-175cm-es bodybuilder, mint pl egy 190-cm es?
Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 20:18
1/8 anonim válasza:
ez nem így működik. Egy magasnak is lehet marha jó genetikája és egy kisebbnek is fOs, mint nekem.:)
Nem ezen múlik.
2/8 SSanchez válasza:
Fos a szart fos..mit szerénykedsz:) Szerintem arra gondoltál, hogy pici emberen előbb meglátszik, ebben lehet valami:)
3/8 anonim válasza:
de csak ha hasonló genetikájuk van.:)
4/8 A kérdező kommentje:
Magasabbaknak tényleg hátrány "NAGY" bicepszet kidolgozni, például vannak nálam magasabbak, kb bicepsz elég "csapott" a tricepszükhöz képest...
2012. okt. 30. 20:33
5/8 VVMMvvmm válasza:
A kérdés rohadt összetett.Szerintem még a sportudósok
sem tudnának erre megfelelően válaszolni.Nem tudom
a kérdező milyen megfigyelésre támaszkodott, de nem
mond-teljesen- hülyeséget.
Viszont van egy olyan érzésem, hogy tudományos szempontból nincs igény ilyen kérdések megválaszolására.
Tartok tőle a dopping miatt.Az élsportban szerintem
egyre kevésbé számít a gyógyszer nélküli izomfejlesztés
összetevőinek vizsgálata.Röviden, a dopping jól elkúrta
az élsportot.
Annyit azért megjegyeznék, hogy a magasság és a nagyság nem ugynaz.(Elefánt vs. zsiráf vagy tank vs. busz.)
6/8 poiu válasza:
MIért hízik el jobban a 170 cm-es pasi a 190-eshez képest? Azonos mennyiségű zsír (vagy edzés jobban meglátszik rajtuk.
8/8 NagyonGonosz válasza:
Kisebb vázon jobban látszik 10 kiló plusz mintha egy nagyobbon oszlana el. A kart tekintve pedig egy azonos méretű kar kisebbnek hat ha magas vagy, illetve a kezeid sem rövidek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!