Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fehérje+ tömegnövelő?

Fehérje+ tömegnövelő?

Figyelt kérdés
16/F 190cm, 64kg, elég sovány vagyok, tenni kéne ellene valamit. Eszek, edzsek rendesen, de nem aakrok hízni egyszerűen. Szeretnék venni valami tömegnövelőt, az első kérdésem pedig az lenne, hogy melyik legyen az? Ilyen 10-13000 Ft ig. A 2. kérdés: Van PowerTRack Powr Proteinem (Tudom, nem a legjobb, sőt azt hallottam elég szar, de ez van, szinte ingyen volt 4kg, és a semminél biztos jobb. Szóval a kérdés, hogy ha veszek tömegnövelőt, meg van ez a Powertrack-es cucc, akkor keverhetem-e a kettőt egyszerre? Tehát 1 kanál ilyen, egy kanál olyan.
2013. ápr. 27. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Keverheted tömegnövelővel nyugodtan.
2013. ápr. 27. 16:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Látom te ebben nagyon benne vagy, tudnál ajánlani egy tömegnövelőt nekem? Melyiket lenne érdemes? Ilyen 10-13.000 összegre gondoltam, és azért jo lenne ha egy 2-3kg-s kiszerelés lenne
2013. ápr. 27. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:

A jó tömegnövelők szerintem: volumass 35, jumbo professional, bsn true mass, mhn gainer, brutal gainer.

De ha nem vagy hízékony, akkor belefér pl a hypermass 5000 is.

2013. ápr. 27. 21:05
 4/7 A kérdező kommentje:

Kössz a választ.

Nézegettem kicsit, és a Jumbo cuccok tetszenek.

[link]

Erre mit mondasz? Vagy az általad leírt Professinal jobb lenne?

2013. ápr. 28. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Ektomorfoknak belefér, de én inkább a professionalt javaslom.
2013. ápr. 28. 17:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Okok, akkor azt veszem, és akkor keverhetem nyugodtan a másikkal, igaz?
2013. ápr. 28. 19:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Márhogy a két jumbot keverheted e? Persze.
2013. ápr. 28. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!