Lehetne így kockás hasam, nem a szokásos 100 felüléses kérdés?
Sziasztok!
16 éves srác vagyok, 173-175 cm magas, 60-63 kg vagyok és kockás a hasam, amellett, hogy süteményeket, csokikat, pörköltet,főzeléket,szendvicset elég gyakran eszek. (a magas cukor és zsír fogyasztásra célzok)
A kérdésem az lenne, hogy egy tömegnövelő étrenddel maradhatnának e a kockák láthatóak valamennyire legalább, ha minél tisztábban étkeznék?
Itt arra gondolok, hogy nem tartármártással enném a csirkemellet, nem lenne desszert, hanyagolnám az üdítőket, esetleg még a főtt csirkét is bevállalnám ezért...
Egy elég szálkás és sportos alkat vagyok (nem felvágás vagy valami) pedig nem sportolok, és eszek össze vissza.
Nem szeretnék szálkásítani, mert izmos szeretnék lenni, de nem úgy, hogy egész évben ducinak/zsírosnak higgyenek, hanem ameddig csinálom addig szép izomzatom legyen.
Ilyen alkatnak a magasabb vagy az alacsonyabb ismétlésszámok ajánlottak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!