Az van, hogy nagyon ektomorf vagyok. Két éve tömegelek, 15kg jött fel, de teljesen szálkás vagyok. A hasam viszont valamiért nem fejlődött. Igazából csak kokszos ismerőseimnél figyeltem ezt meg, de nekik rendesen vastag, nagy "kockáik" vannak. Én naturál vagyok, viszont nekem csak ilyen kis éhségkockáim vannak. Se zsír, se izom nincs ott, csak ilyen simán lapos, szar, pedig ugyan úgy edzek mint ők. Étrend rendben van.
így tolom heti 3x:
Lábemelés függeszkedésből 4x15
Hasprés súllyal 4x15
Törzsdöntés oldalra 4x15
A lábemelést úgy végzem, hogy megérintem a lábammal a rudat amin függeszkedek.
Min változtassak?
2013. ápr. 22. 18:41
1/9 anonim válasza:
Teljesen jól csinálod pedig, ezek jó gyakorlatok. Genetika is, hogy mennyire tudod növelni a hasizmokat.
2013. ápr. 22. 18:50
2/9 anonim válasza:
én olyat hallottam (lehet, hogy hülyeség), hogy a szteroidhasználattól kidülledhet a has-->vastagabbnak látszhat
2013. ápr. 22. 19:09
3/9 anonim válasza:
szóval, ha naturál vagy lehet, hogy nem fogod elérni azt a szintet mint az ismerőseid. De ismétlem, lehet, hogy az egész hülyeség
2013. ápr. 22. 19:10
4/9 anonim válasza:
nem hülyeség, így van. Naturálban nem lehet olyan szintet elérni.
2013. ápr. 22. 19:12
5/9 anonim válasza:
Lehet hogy ugy tunik nincs ott semmi de ha leszálkásítasz látszani fognak. Ha most nem kockás akkor nem vagy szálkás. Amugy probáld meg indirekt módon edzeni pl felhúzásokkal . Tudom hogy egy köcsög és nem mérvadó de zyzz is csak azt csinálta
2013. ápr. 22. 19:52
6/9 anonim válasza:
zyzz-t ne hozzuk már ide példának, tele volt koxal!
2013. ápr. 22. 19:55
7/9 anonim válasza:
Ezzel énis tisztában vagyok de neki sem volt hasizma csak szálkás
2013. ápr. 22. 20:46
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
De, szálkás vagyok. Kirajzolódnak a kockák, csak túl kicsik, a célom, hogy megnövesszem őket.
Egyébként Zyzz szerintem rohadt nagy arc volt, bár testépítésben nem vennék róla példát. Szívbetegen kokszolni nem volt okos dolog, rá is cseszett...
2013. ápr. 22. 21:12
9/9 poiu válasza:
Olvasott kezdőként azt javaslom, hogy a hasprést felejtsd el és csinálj helyette felülést tárcsával, ha van, döntött padon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!