Dééév01 kérdése:
64kg vagyok és hát elég nehezen hízok. De szeretnék tömeget növelni, viszont ilyen kondigépek sem állnak rendelkezésemre. És az étrendemet se tudom rendszeresíteni. Mivel általában 3 vagy 4 műszakban dolgozom. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Lényegében szükségem lenne egy olyan étrendre amit viszonylag könnyen betudok tartani,plusz valami étrend kiegészítőre ami megkönnyítené a dolgom.Ezenfelül olyan tornagyakorlatokra ami mindenhol megmozgat(pl.fekvőtámasz meg ehhez hasonlók).
Aki válasszal kecsegtetne az jól gondolja meg mert egyébként nem vagyok járatos a témában.Magyarán ha kérhetem minnél egyszerűbben.
Előre is köszönöm!
2013. ápr. 16. 11:46
1/8 anonim válasza:
1. regisztrálsz a body.builder.hu-n itt találsz rengeteg hasznos dolgot táplálkozás témakörben, valamint egy sárgakapszula címû ebookot ami egy kezdõnek kötelezõ,
2. megszerzed a fegyencedzés címû 2 részes könyvet, vagy a meztelen harcos címût, mely szerintem jobb mint az utóbbi.
2/8 anonim válasza:
én suliba mindig viszek 2-3 tripla teljes kiörlésű szenyát, meg majdnem 100gramm fehérjeport, és meg van oldva, itthon meg eszek mást. ennyi.
3/8 anonim válasza:
igen ez jó ötlet...vegyél fehérje port elkevered kis tejben mondjuk naponta 1-2-3x megiszod és kész.
4/8 anonim válasza:
legjobb ha súlyzózól + hasra edzel
5/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen a tippeket!
2013. ápr. 20. 16:26
6/8 anonim válasza:
az utolsó 2 választ egyáltalán ne vedd figyelembe... 1 fehérjeport nem rontjuk el tejjel... 2 a fehérjével nem fogsz tömeget növelni.., a tömeged akkor nő, ha magas szénhidrátbevitel mellett több kalóriát fogyasztasz, mint amennyit elégetsz...
7/8 A kérdező kommentje:
ohhh...köszi szépen...nem egyszerű kezdőként leszűrni a jó infót :D
2013. ápr. 21. 11:30
8/8 anonim válasza:
ahogy az első válaszban írtam, body.builder.hu, ott minden le van írva, vannak példaétrendek, lehet tervezni saját étrendet, van hozzá relatív egyszerű kis progijuk, és úgy egyáltalán minden infót megtalálni ott, amire egy kezdőnek szüksége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!