Megfelelő ez a diétás étrend sportoláshoz?
163cm/55kg
reggeli: 5 tojás, ebből 2 sárgája, zöldség
következő étkezés: 200gr mell, 150gr zöldség, 30gr rizs
következő: 150gr mell, 150gr zöldség, 30gr rizs
következő: 150gr mell, 150gr zöldség, 30gr rizs
este: 250gr sovány túró, joghurt
Jó. Én viszont eszek cukkinit, csiperkegombát, spárgát is. Úgy néztem a táblázatból, hogy még ez sem akkora vétek. Vagy inkább felejtsem el?
A fagyasztott cukkiniből hová tűnik a ch???
És a másik talány, a kelbimbó, az sem túl szénhidrátszegény. Ezeket azért kérdezem, mert egy oldalon ahol egy halom fitness modell van, épp versenyre készülnek, szálkásítanak... és felteszik a napi ennivalójukat, ahol én mindig látom a fent leírt zöldségeket, plusz itt-ott még répakarikák is vannak. Tehát csak én bonyolítom túl, vagy egy-egy falat belefér? Köszönöm a segítséget!
Ne viccelj már. :) A cukkini 100grammjában van 5g ch. Az semmi:
Egy falat répa nyilván mehet, főleg, ha nem verseny diétáról van szól. De nem mindegy, hogy milyen az a ch. Mert a répában az gyors ch.
Ezt a táblázatot nézem én is. Jó, most már úgy érzem bekattanok, hogy azon agyalok, hogy a ch felszívódási sebessége egyenes arányban van-e a bioritmusommal :D
Azt hiszem legközelebb privátban kérdezek, úgy kevésbé égetem magam nyilvánosan...
Nem versenydiétázom, de a cél érdekében képes vagyok előző nap lefagyasztani a cukkinit az miatt a 4gr ch miatt :D
Köszönöm a segítséget! :)
Újra kérdezek... Most olvastam, hogy Montez diéta során 50ch-n van. Atyavilág... :D összezavarodtam tőle, mert ez nem nagyon kevés???
Tehát a fehérjét értem, hogy ne csökkentsem mert akkor izomveszteség. De ha a ch-t csökkentem, pl. kevesebb rizst eszek, vagy kimarad a puffasztott rizs, ami egyébként egyáltalán nem lenne probléma az étvágyamat tekintve... szóval nyugodtam csökkenthetem a ch-t? A fogyásom, heti 1kg rendben van. Ch-t csökkenteni csak akkor kell, ha nincs 0,5kg /hét a fogyás, ezt is olvastam.
Tehát mit okoz ha ch-t csökkentek? Elájulok? :D
És akkor aki normál keretek között foglalkozik a testével, azaz nem az óriásokra gondolok -semmi megbántás nem akar lenni ebben a jelzőben- , hanem a normál sportos testalkatúakra, ők hol szálkásítanak, hol tömegnövelnek? Míg az óriások folyton tömegnövelnek?
hűha.:) Szóval én azért megyek le 50g ch-ig, mert én már öreg sz@r vagyok és így tudok zsírt veszteni. Mondjuk vehetnék le a fehérjéből is és akkor a ch kicsit lehetne magasabb, így is kalória deficitben lehetnék, de nekem az első változat vált be. Ez tapasztalat. Másnál meg más válik be, ez egyéni dolog.
Akkor kell lejjebb venni a ch-t, ha már nincs meg a 0,5 kg/hét fogyás, ahogy írtad is, jól.
A nagyobb emberek is szálkásítanak, ha jó formát akarnak elérni, de brutál méretekhez már koksz is kell.
És van egy réteg, akinek mindegy a nagy has, azok bizony csak tömegelnek. Szóval van mindenféle ember.:)
Köszönöm a választ! Ma már nem lesz több kérdésem.
Egyébként meg az izmos férfiak iszonyatosan igazságtalanul mázlisták, hogy ahogy öregszenek egyre sármosabbak... ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!