Mivel növelhetném a ch bevitelemet?
Teljesen ektomorf vagyok, 63 kg jelenleg. Az étkezésem teljesen tiszta (fél kg csirke, fél kg rizs + rostok + multi pro. 3 óránként eszem. ) Edzés alvás is rendben. Fejlődöm, de érzem, hogy nem elég a ch. Képtelen vagyok ennél több rizst letolni. Mivel vihetnék még be ch-t? (~100 gramm kellene még) Kiegészítők kizárva, mert a szüleim arra nem adnak pénzt. Lenmagolajra, zabpehelyre gondoltam. Ezeket mikor egyem? Van még valamilyen tippetek? A zabpehely gyors chnak számít?
Köszönöm a segítségét!
Ja, már vártam, hogy mikor írod be a ezt a hülyeséget.
Egyél akkor sok cukrot.
5ös te mit érzel? XD
szőlőcukor csak edzés után !!! és nehogy valaki tablettás formában vegye mert áhh..
Köszönöm a válaszaitokat!
A tésztát nagyon szeretem, abból is inkább csak teljes kiőrlésűt keressek?
A cukor nem edzés után zsírosít. Ez a nagyon is nagy mértékű zsírosodás megfigylhető ezeken a személyeken.
Tegyük hozzá hogy az utolsó éves szinten így néz ki, csak ő még mellette 16 órán át nem eszik naponta és 8 órán át igen.
De igen lathattátok hogy a cukor fittyet hányva a. Fizikai törvényekre és az emberi test működésére zsírt pakol az emberre mert a Broscience szerint ez így van.
Nem értem amit mondassz kedves utolsó..
Szóval napi 8 órán át zabálnak cukrot ezek a srácok és ennek ellenére így néznek ki egész évben? Vagy mit is szeretnél mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!