Hogyan szálkásítsak?
Mármint a hasizom témáról néztem itt pár oldalt, hogy a felülés megvastagítja a hasizmot, de nem fognak látszódni a kockák, csak, ha leszálkásítom. De azt nem írják, hogy hogyan is szálkásítsam magam. Étrend, vagy ilyesmi?
+ még egy dolog: egyszerre több száz felülés is megy gond nélkül, aminek nem örülök ezért. Mert mikor 40-et, 50-et bírtam, akkor néhány hét alatt elég rendesen kezdtek meglátszódni felül és alsó izomnál lefelé a csík, de hetek óta nem fáraszt a felülés(még ha 40 percig is csinálom egyhuzamban). Hasprést, lábemelést, és minden létező dolgot kipróbáltam már, de megálltam egy szinten. Nincs ezzel bajom, mert kőkemény a hasam, erős is, de a kockák nem a legjobbak.
Csakis étrenddel !
Fehérje : 2,5 -3 g/ttkg
Szénhidrát : 2-3g/ttkg
Zsír : 1g/ttkg
Pontosítok: ch: 1-2g x ttkg, zsír szálkásításnál inkább 0,5g x ttkg.
fehérje: Sovány húsok, tojás (inkább csak a fehérje, max 1-2 sárgája) túró, protein tápkieg.
Ch: zabpehely, barna rizs, tk kenyér, sok zöldség.
zsír: halolaj, lenmagolaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!