Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Koffein fordított hatása?

Koffein fordított hatása?

Figyelt kérdés

Fáradt voltam, ezért bevettem egy 100mg-os scitec-es koffein kapszulát, hogy ne aludjak el edzés közben. 10-15perc múlva elkezdtem szédülni. Megmértem a vérnyomásom, nagyjából a szokásos volt, de inkább levitte minimálisan, minthogy megdobta volna (124/58). Viszont a pulzusom 49, 52 volt a 2 mérésnél, ez 15-20al kevesebb a normálnál, kicsit a hasam is begörcsölt.

Nem szoktam kávézni, energiaitalozni is nagy ritkán. Nem éhgyomorra vettem be. Vízfogyasztás 1 liter körül volt ma (tudom, elég kevés, nem figyeltem rá), ez befolyásolhatja esetleg ilyen formában? Vagy számomra felejtős a koffein?

Párszor vettem már be, akkor is szédültem kicsit, de nem ennyire, gondoltam majd megszokja a szervezetem, de nem. Kávénál sose volt ilyen gond. Ugrott az edzésem a mai napra..

20F/67kg

2013. ápr. 12. 21:02
 1/1 POLITOLÓGUS válasza:
Én ha kávét iszom mindig álmos leszek tőle, és szédülök is. A vérnyomásom amúgy mindig alacsony, de jól érzem magam, sokat edzek is. Koffein tablettát még sose próbáltam, de nem is fogok, mert jobban szeretem, az elején írtak ellenére is, kávé formában.
2013. ápr. 12. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!