Koffein fordított hatása?
Fáradt voltam, ezért bevettem egy 100mg-os scitec-es koffein kapszulát, hogy ne aludjak el edzés közben. 10-15perc múlva elkezdtem szédülni. Megmértem a vérnyomásom, nagyjából a szokásos volt, de inkább levitte minimálisan, minthogy megdobta volna (124/58). Viszont a pulzusom 49, 52 volt a 2 mérésnél, ez 15-20al kevesebb a normálnál, kicsit a hasam is begörcsölt.
Nem szoktam kávézni, energiaitalozni is nagy ritkán. Nem éhgyomorra vettem be. Vízfogyasztás 1 liter körül volt ma (tudom, elég kevés, nem figyeltem rá), ez befolyásolhatja esetleg ilyen formában? Vagy számomra felejtős a koffein?
Párszor vettem már be, akkor is szédültem kicsit, de nem ennyire, gondoltam majd megszokja a szervezetem, de nem. Kávénál sose volt ilyen gond. Ugrott az edzésem a mai napra..
20F/67kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!