Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mindennap futok 1km-t annak...

Mindennap futok 1km-t annak meglesz az eredménye?

Figyelt kérdés
pl. izmosabb vádli,fezsesebb comb-fenék,kissebb has? és kb mennyi idő múlva 2hónap?

2013. ápr. 8. 15:37
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
Megfelelő étrend nélkül semmi. Bár 1km futás megfelelő étrenddel se sok vizet zavar. Napi minimum fél óra futás kellene, de inkább 1óra, megfelelő étrenddel és akkor tudnál fogyni, de 2hónap alatt ne várj csodát.
2013. ápr. 8. 15:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nos, napi 1 km valószínűleg nem lesz elég semmire. Nagyságrendileg 5-6 perc mozgást jelent, szóval ettől ne remélj semmilyen változást...
2013. ápr. 8. 15:45
 3/9 anonim válasza:
100%
6 perc alatt még csak meg sem izzad az ember. Napi 5km-nek már lenne értelme.
2013. ápr. 8. 16:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem. Én hosszútávfutó lennék, több 10 km-eket talán nem muszáj mindenkinek, de én azt olvastam mindenütt, hogy a futásban inkább a távolságnak van jelentősége mint a sebességnek.
2013. ápr. 8. 18:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugye nem komolyan írtad ezt a napi 1!!! km-t. Valóban 30 perc minimum kell! Ha kezdő futó vagy és mondjuk csak kocogsz, az is max. 8 perc. Ezalatt tényleg még a pulzusod sem emelkedik.

Bár, lehet én értelek félre és kezdő futó vagy. Akkor viszonyt lassú futás, gyors gyaloglás felváltva, de az is 30 perc, első körben.

Nem 10-et akartál írni? Nem gúnyolódni szeretnék, csak az egy kilcsi bizony semmire sem jó. Gondold át! Beöltözöl, kimégy, lefutod, majd haza, zuhany és éppen adtál a sz@rnak egy pofont. Dicséretes az elhatározás, de fogadd el tőlünk-jelen esetben tőlem, öreg, régi, sokat, elítélendő módon sokat futótól- fokozatosan növeld az időt és a távot. A 30 perc viszont tényleg legyen meg kezdésnek. Én minden nap futok, hosszú-hosszú évek óta. Meg van ennek is a "miértje", nem követendő, de Te, ha heti 5X futsz, akkkor, ha betartod az ajánlásainkat, kb. két hónap alatt már érzel, s látsz némi változást.

Kívánok Neked jó sportolást és kitartást! A futáshoz-bár szinte minden sporthoz- főleg nagy lelkierő kell. Kissé monoton, még, ha intervallumozol, akkor is. De!! Az edzés után, a zuhany alatt a legjobb!

Üdv.: Rea

2013. ápr. 8. 19:39
 6/9 anonim ***** válasza:

nem elég, egyáltalán nem :)

aerob edzésnek minimum fél/1 órának kéne lennie, ahhoz hogy idővel látszodjon, nálam pl 2-3 nap alatt lehetett látni az uszógumik csökkenését.

2013. ápr. 9. 10:10
 7/9 A kérdező kommentje:
hát úgy gondoltam h első héten 1km második héten 2km és közben még torna
2013. ápr. 11. 18:25
 8/9 anonim ***** válasza:
1km bemelegítésnek tökéletes.
2013. ápr. 11. 18:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A napi 1 km kevés. Ennyi testedzéssel csak photoshop-pal tudod elérni a kívánt célt.
2013. ápr. 21. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!