Ha egy hetig mindennap csinalok 120 fekvotamaszt meglatszik az eredmenye?
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 23:00
2/13 Gyenes Tamás Nűnű válasza:
Annak nem.
Ha rendszert csinálsz belőle, valamennyit izmosodni fogsz tőle, mellben és tricepszben, de nem olyan sokat.
3/13 anonim válasza:
Az én barátom kb 2 hete csinál minden nap 50et (heti 1x talán betesz egy pihenő napot) és azt az 50et se egyszerre csinálja meg mindig, de tökizmos. ^^ Már ennyitől is.
4/13 anonim válasza:
biztos marhaizmos lehet... én 2 perc alatt 100 felett nyomok, mégse vaok izomkolosszus.
5/13 anonim válasza:
előző, 2 perc alatt 100 fölött? amit te csinálsz az nem fekvőtámasz, lendületből végezve nem szabályos, és nem is érzel izmosodást.
jó lassan nyomd fel magad, aztán majd meglátod.
6/13 anonim válasza:
23:21
Nyugodt lehetsz, hogy nem attól izmos.2 hét alatt nem lehet szembeötlő izomzatot csinálni még konditeremben sem.
Esetleg egy 40 kilós emóshoz viszonyítva izmos úgy megértem:)
7/13 anonim válasza:
A kérdés az volt, hogy meglátszik e az eredmény, én pedig leírtam a tapasztalataimat ezzel kapcsolaatban. 2 hét alatt napi 50ne is meglátszik. Mellesleg nem lehet jó 120szal kezdeni, kicsit túlerőltetné a karját, ha előtte semmit sem csinált.
8/13 anonim válasza:
Ja és ha nyugodt lehetek, hogy nem attól izmos, akkor mégis mitől? ugyan kérlek, ennyire ismerem.
9/13 anonim válasza:
Lehet izmosodott, attól függ mihez képest.Ha egy tök vékony gyerek volt alap izommal akkor 2 hét alatt nem lesz napi 50 fekvőtől "tök" izmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!