Miket javasoltok?
16 éves vagyok kb 3 hónapja járok heti 3-4-szer edzöterembe és szeretnék venni fehérjét kb 12 ft ezer körül mit javasoltok?
2.ennek a zsirégetönek van értelme?(hasamról szeretnék picit leadni) [link]
3.ajánlotok e még valamit ,creatint vagy valamit.
1. Van étrended? Ha nincs, akkor a táplálékkiegészítő nem ér semmit önmagában. Így elsősorban azt a 12000-et fordítsd a kajára, és majd csak utána jöjjön szóba tápkieg.
2. Minden zsírégetőnek van értelme, de önmagában ez nem égeti a zsírt, ez főleg nem ér semmit, ha nincs diétás étrended.
3. Egyrészt a kreatin elég hátul van a rangsorban, másrészt döntsd el, hogy fogyni akarsz vagy tömeget növelni, mert fogyási céllal szedni kreatint, elég beteg ötlet.
étrend az olyan hogy edzésnapon csirkemell(sütve),tojás,brutal gainer-el,meg rizs v sültkrumpli.
63kg vagyok 173 cm magas,34-35 körüli karral és olyan 94 es mellel körülbelül ,68 kg-ig elszeretnég(izom ból) még majd menni,de a hasamról szeretném ledolgozni a fölösleget futni szoktam de nem megy valami jól a zsirégetés nem jelentös csak szeretnék lapos hasat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!