14 éves tanuló vagyok, edzek [Gyúrok'] és nyár elején elszeretnék kezdeni tömeget építeni, de nagyjából természetes úton. Miket javasoltok? és leírnátok részletesebben is?
persze, kezdj hmbvel:) , na ezt most verd ki a fejedből, hülyeség
vegyél valami tömegnövelőt(elite masst tudom ajánlani)
és egy vitamint (mega daily one , vitabolic)
kezdésnek elég lesz, elite massból reggel 50g majd edzés után 100g(persze a súlyodat sem ártana megosztanod velünk)
a vitaminokat pedig a napfolyamán étkezések után
Látom, hogy te is egy ilyen önfejű gyerek vagy.
Bocs, de nem azt mondtam, hogy te vagy gyenge, hanem a szervezeted...annak semmi köze hozzá, hogy hamar kigyógyulsz a betegségekből. Mert ha elkezdesz szedni valamit, az ott marad jó sokáig...Nézz utána, hogy mi lesz azokból akik ilyen fiatal korban elkezdenek szedni valamit...a májukat tönkre teszi...a vesét, majdnem mindent. Az ilyen cuccok a felnőtteknek van, nem a tiniknek.
Alapismeretek!!!!
Ne várd el senkitől, hogy elmondja azt még egyszer, amit már egyszer leírtak, hogy minden balfék elolvashassa.
Egyébként pedig erősen kétlem, hogy normális ismétlés-, és mozgástartományban szabályosan bicepszeznél a testsúlyod több mint felével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!