Annyira el vagyok keseredve! Most kerültem be gimnáziumba, és eddig legjobb tanuló voltam, most meg természetes, hogy vannak tőlem jobbak. A kérdés lent. (? )
Szerintem pedig sokkal jobb okosak között utolsónak lenni, mint hülyék között elsőnek.
Engem is zavart kicsit, hogy a barátnőm minden tantárgyból jobb volt mint én, aztán még is jobb érettségit írtam, mint ő:) Nem ezen múlik:) Te tudod, hogy mindent megteszel, és ez a lényeg. Fontos a tanulás, de ezért ne legyél depressziós, nem éri meg. Csak annyi a lényeg, hogy rendesen felkészülj az érettségire, és felvegyenek abba a suliba, ahová menni szeretnél:)
Ne akarj a legjobbakkal versenyezni, de tedd meg, amit tudsz, és ne azzal törődj, hogy most hányadik vagy a legjobbak között! Ezzel a versennyel csak magadat teszed tönkre.
Általánosban én voltam a legjobb, de a középiskolában hárman is jobbak voltak nálam, pedig csak egy hármasom volt (béna vagyok testnevelésből), a többi ötös. De nem bántam, örültem, hogy jó tanulók között lehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!