22 éves nőnek késő elkezdeni az erőemelést?
Nem!Az izom bármikor fejlődik!
Nem tudom milyen az adott testsúlyod!
De ha kicsit ducibb vagy akkor Aerob edzés kell neked!
Ha kondizni gyúrni akarsz akkor nem gond mert egy idő után ugy is látszik az izom!
De szerintem te csak ugy gondolod hogy futni meg fitness edzés!De van olyan aki 50 évesen kezdi!
Sokat fogsz fogyni meg egy kis izom is fog látszódbi az első 1-3 honapban de utánna jőn a holt pont!ITT NEM Szabad feladnod !!
miért erőemelés?
attól olyan leszel mint a kelet német sportolónők?
vagy ez a cél?
"Sokat fogsz fogyni"
ez a része nem igazán érdekel. amúgy is más az ideális test elképzelésem mind nőben, mind férfiban, mint az átlagnak
Elnézést hogy későn irtam!! :)
Sztem irtam is hogy én több féle edzésmódot csinálok!Fegyenc edzés,És Kondi a fegyenc edzés erőnlétet és a kitartoképeszséget fejleszti a kondizás pedig a kinézetet illetve hogy erőssebb legyek!Hát igazábol nem tudom hogy milyen az étrended vagy eggyáltalán van-e!MERT AZ ÉTRENDEN MÚLLIK A LEGTÖBB!!!Szerintem előszőr is a tömegnövelő étrendet kell elkezdened hogy ugye izmosodj!Utánna majd a fehérje,vas,magnézium bevitel lesz a fontoss!Ezeket táplálék kiegészitővel szethered be majd!
Van étrendem, táplálékkiegészítőket is használok mióta edzek.
Nyilván sosem leszek olyan, mint a srác, mivelhogy egy olyan 50 éves férfi, aki mögött kitudja hány év áll, de magamból szeretném kihozni a legtöbbet :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!