Szeretnék elkezdeni Taekwondózni, de a szüleim szerint túl értelmes vagyok hozzá, és túl sok észt tudnának kirúgni a fejemből. Mi igaz abból, hogy a Taekwondótól hülyül az ember? 15/F
Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 18:09
1/23 Villácska válasza:
Hogyha olyan értelmes lennél nem kérdeznél fasságokat..
2/23 anonim válasza:
A szüleid túlbecsülik az értelmi képességeidet, nem csoda volt kitől örököld.
4/23 A kérdező kommentje:
De most komolyan! Tökre félek. Semmit sem tudok az egészről. Valaki normális segítsen már! :(
2013. márc. 28. 19:44
5/23 anonim válasza:
Na akkor most hogy valaki válaszoljon is. Egyébként tényleg nagyra becsülöm az ilyen nagyarcokat, akik tök jól tudnak egy kicsit csesztetni. Nyilvánvalóan sosem voltak ilyen helyzetben.
Szóval: gondold át, mi történik valójában, amikor pl. fejbe rúgnak. Az ütközéstől a fejed nagy gyorsulással kezd mozogni. Namármost, tudnod kell, hogy az agyvelőt vékony szalagok kötik a koponyacsonthoz, amik nem tudják a fent említett igen nagy sebességgel mozgatni az agyat. Ezáltal a gyorsan mozgó koponya nekiszorul az agyvelőnek, és azon tényleges sérülést okoz. A feltevés tehát helyes, a fej igenis szenved sérüléseket az ilyen jellegű küzdősportok űzése közben. Remek példa Muhammad Ali, aki idős korára már idegi problémákkal küzd, remeg, stb.
6/23 anonim válasza:
előttem szólónak igaza van. nem vágom mi a jó abban ha a kérdezőt cs*sztetitek ráadásul úgy, hogy csak hiszitek hogy f@szságot kérdez, de valójában fogalmatok sincs az egész témáról. beigazolódott hogy jogos a félelme. na akkor most ki a hüje? nagyokosok!
7/23 anonim válasza:
és mielőtt bárki belém köt hogy "dehát a hüje az nem pontos jé" csak mondom hogy azért így írtam mert nem engedte úgy kiírni
8/23 anonim válasza:
Aha az előző felhozott egy élsportolót alátámasztani az edzések káros hatását valahogy nem igazán értem, hogy mit magyaráz meg két különféle dolog egymás mellé vágása bármit is. Hülye.
10/23 A kérdező kommentje:
Én értem. Ha sokat verik a fejem, az káros. Köszönöm minden jószándékú válaszolónak. :)
2013. márc. 28. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!