Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem bírom elkezdeni, annyira...

Nem bírom elkezdeni, annyira pudingnak érzem magam! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A súlyommal nincs gond, 177 cm vagyok, és 63 kg, de az elmúlt 2 évben kb semmit nem csináltam.

Kitaláltam, hogy elkezdem csinálni ezt az edzésprogramot, de 5 másodperc után feladtam:

http://www.youtube.com/watch?v=69ol43VYgr8&list=PL8395384AFA..

Annyira gyengék a karjaim, hogy úgy érzem azonnal pofára esek egy ilyen gyakorlatnál. Kb 1 fekvőtámaszt bírok megcsinálni...

Hogy kezdjek neki, mert ez elkeserítő?!

28/l

2013. ápr. 4. 21:35
 1/9 anonim ***** válasza:
először csinálj könnyeb gyakorlatok és a azért nem tudsz fekfőzni, mert nicsn kondid.El kéne menned futni 5-6 km-ert naponta az megadná a hangsúlyt.Ezt kb 80perc alatt kell lefutnod.
2013. ápr. 4. 21:39
 2/9 A kérdező kommentje:

esélyes, hogy 80 percet bírnék futni :D :(

Tavaly 1x indultam neki, futottam 20 percet -mondjuk elég gyors tempóban- és 3 napig olyan izomlázam volt, hogy ihaj.

2013. ápr. 4. 21:43
 3/9 anonim ***** válasza:

80 perc 5-6 km-ért? Az még sétálva is tré, mivel kb 4.5 km/h-val tud az ember gyalogolni.

Egy szigetkör (5.4km) 21 perc, ha kondiban vagy. Ha nem, akkor sem több, mint 32...

2013. ápr. 4. 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez a videó pedig elég erős változat. Ilyennel kezdeni.. Kapásból nem is értem.

Sokkalta könnyebb aerobik videók vannak még magyar nyelven is, nem hogy angolul.

2013. ápr. 4. 21:49
 5/9 A kérdező kommentje:

Tudsz olyan videót linkelni, amit szerinted meg bírnék csinálni?

Bár lehet, hogy kezdésnek napi 2x2 fekvőtámasz, 50 felülés, és 50 guggolás is elég lenne :S

De ilyen tempóban sosem leszek szép izmos :(

2013. ápr. 4. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:

egy lábas guggolások kezdő edzésnek?

ezt a vidit a rendszeresen sportoló csajok közül sem sokan tolnák végig ugyanígy,nemhogy egy kezdő.

valami ilyesmi edzéssel indíts inkább:)-

[link]

2013. ápr. 4. 22:03
 7/9 kovpet ***** válasza:

Szerintem a fegyencedzés PONT neked lenne való.

Az fokozatosan vezetne előre az úton. Olvasd el.

A címe ne tévesszen meg és csak a gyakorlatokat hidd el, a mellékelt szöveg csak marketing. De a gyakorlatok nagyon ott vannak.

2013. ápr. 4. 23:15
 8/9 Osynho ***** válasza:

"De ilyen tempóban sosem leszek szép izmos :("

8 éve edzek, de még mindig nem vagyok szép izmos. Pedig férfiként némileg könnyebb a dolgom. Ez egy ilyen sport, meg kell szenvedni.

2013. ápr. 4. 23:48
 9/9 anonim ***** válasza:
szia :) mindenképp ilyen gyakorlatokat szeretnél csinálni? az első válaszolóval egyet értek, a futás jó alap a kondihoz. de nem gondoltál arra, hogy elmenj kimondottan sportolni valamit? akár fitnessre, vagy aerobikra? rengeteg óratípus van, ha egy jó oktató tartja, akkor hamar nem leszel 'puding' :)
2013. ápr. 5. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!