Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ciki ilyen testalkattal...

Ciki ilyen testalkattal elkezdeni futni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy férfi létemre borzasztó sovány vagyok a magam 58 kilójával, viszont elhatároztam, hogy valamit sportolni fogok, hogy egy kis súlyt felszedjek. Sohasem sportoltam, viszont nem tudom mennyire célravezető a futás, vagy inkább válasszak valami mást?

2013. márc. 25. 00:08
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

nem érdekel milyen testalkatod van,senkit sem érdekel,téged se érdekeljen.

Tedd amit szeretnél és a cél a fontos nem a rajt.

A futás pláne nem célra vezető egyébként. nem fogsz hízni.

Javaslom kezdj el konditerembe járni és szénhidrát / fehérje dús ételeket fogyasztani minél többet.

2013. márc. 25. 04:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha súlyt szeretnél felszedni akkor a futást felejtsd el, meg mindenféle kardiót, max 2 hetente egyszer ha nagyon kedved támad. Egyél sokat és megfelelő edzésterv szerint végezz súlyzós edzéseket.
2013. márc. 25. 09:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, különösen mert a futók általában soványak. Ellenben futással éppen ellenkezőjét lehet elérni, mint amit te szeretnél...
2013. márc. 25. 09:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak azért nem szeretnék kondizni, mert tartok attól (ami lehet csak tévhit, nem tudom), hogy a nagy erőkifejtés miatt összemegyek néhány centit. Amúgy is nagyon alacsony vagyok, ráadásul gyenge testalkatú.
2013. márc. 25. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. márc. 25. 21:40
 6/8 A kérdező kommentje:
21
2013. márc. 26. 16:40
 7/8 anonim ***** válasza:
82%

Izmot fogsz felvenni, nem fogsz se hízni, se fogyni, csak izmot építeni. Ami nem rossz dolog:)

Én is futok 8 éve.

19/L

2013. márc. 27. 17:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki futni menni a te testalkatoddal. Sőt, te épp ideális vagy a futáshoz! DE ha súlyt szeretnél felvenni, akkor én is az erősítést ajánlanám.
2013. ápr. 9. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!