Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Fegyenc edzést akarok csinálni. És azt láttam hogy pontosan 6 gyakorlatot kell csinálni. Minden oldalon mást irtak hogy ebből ennyi meg ennyi. És szerintem ezt nem lehet, mert nem mindenki rátermett. És tudom hogy ez a fegyenc edzés felnőtteknek való, De én súly emelés mellett szivesen csinálnám. 15 éves 177cm 55kg-os gyerek vagyok. Valaki megtudná nekem mondani hogy miből mennyit csináljak, ha mindennap akarom csinálni?2013. ápr. 6. 09:05
1/3 anonim válasza:
Fegyencedzés mehet 13 éves kortól is, a könyvben levannak írva a gyakorlatok, előről kell kezdeni az egészet, és kiszámolni hogy egy gyakorlatot kb. 1 hónapig csinálj, ha viszont csak kiegészítő súlyzód edzéshez, akkor meg edzések végén nyomj 1-2 sajáttestsúlyos gyakorlatot bukásig mondjuk.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, De én komolyan akarom venni mind 2-t :) És a könyvet megkell vennem? vagy fent van az interneten?:)
2013. ápr. 6. 11:48
3/3 anonim válasza:
kapd le az ncore-on is fenntvan, nem kell megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!